www.aftonbladet.se

Kristina Gripentorp som är riggad med avlyssningsutrustning och med Expressens fotograf gömd så försöker Kristina Gripentorp vara trevlig och förtroendeingivande och pratar med Peter Borgström i syfte till att få honom erkänna att han köpt sex tidigare och att han ska få träffa hennes vän Camilla Wirén som han kan få betala en slant för att få träffa. Peter Borgström blir först sugen på att träffa Kristina Grripentorps vännina. Camilla Wirén sitter beredd för att ta emot Peter Borgström men han känner av att något är fel så han drar sig ur det hela och hela Kristina Gripentorps riggade sexfälla går om intet. Expressens fotograf och riksdagskvinnan Lena får gå med oförättat ärende.

Efteråt sitter Gripentorp, Backman och Camilla Wirén med olika inspelningar och bilder på och med Peter Borgström. Genom sitt ökända klipp och klistra mani så börjar utpressningen mot Peter Borgström.
Peter Borgström som nu sitter i fällan få vacker betala sköna slantar till Wirén, Backman och Gripentorp.

Detta skulle ha forgått om inte vi på bloggen hade avslöjat att Peter Borgström var utsatt för utpressning av Camilla Wirén, Backman och Gripentorp.

Nu när det hela kommit ut så försöker Peter Borgström agera med reptilhjärnan 

Annonser

Lämna en kommentar

november 1, 2013 · 12:59 f m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s